Foc de artificii la deschiderea oficială a Cupei Viitorul

La fel ca la ediţiile anterioare, conducerea clubului Viitorul Zalău le-a pregătit şi în acest an surprize celor prezenţi la turneul de fotbal pe care-l organizează în această perioadă la Zalău şi Şimleu Silvaniei.

Turneul a început marţi dimineaţa, iar seara a avut loc festivitatea de deschidere cu defilarea echipelor pe Bulevardul „Mihai Viteazul”, de la Sala Sporturilor până pe platoul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor, coloana fiind condusă de fanfara Primăriei Zalău.
Pe platoul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor au luat cuvântul Constantin Mareş, directorul coordonator al Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi”, Florin Pop, antrenorul celor de la FC Bihor, deputatul Lucian Bode şi managerul clubului Viitorul, Daniel Sabou.
Constantin Mareş a lăudat iniţiativa managerului de la Viitorul, de a organiza un turneu de amploare în fiecare vară, mai ales că tinerele talente pot fi descoperite numai în astfel de competiţii, în timp ce Daniel Sabou s-a arătat satisfăcut de faptul că turneul pe care-l organizează a ajuns la ediţia a X-a. „Cel mai mult mă bucur că am ajuns la o ediţie jubiliară şi că de la an la an reuşim să aducem la Zalău un număr tot mai mare de cluburi din România, ceea ce înseamnă că organizăm un turneu puternic. Nu este uşor să aduci grupe de copii de la cluburi precum Steaua, Dinamo, Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi” şi cred că nici antrenorii acestor echipe nu ar accepta invitaţia noastră dacă nu ar considera această competiţie una importantă. Fotbalul românesc este într-o situaţie destul de delicată, iar speranţele unei reveniri stau în aceşti copii, care nu pot creşte în valoare decât dacă participă la cât mai multe astfel de turnee. Vreau să mulţumesc încă o dată persoanelor care sunt alături de noi la toate evenimentele importante pe care le organizăm şi cu ajutorul cărora reuşim să ducem mai departe tradiţia acestui club”, a afirmat managerul Viitorului.
Surpriza serii a fost lăsată la final, deschiderea oficială a turneului încheindu-se cu un foc de artificii, savurat din plin de cei aproape 200 de copii prezenţi la eveniment.
Cupa Viitorul continuă joi cu meciurile din cadrul semifinalelor şi finalelor, iar de la ora 16, la Baza Sportivă de la Hereclean este programată festivitatea de premiere.
Reamintim că în meciul de deschidere, desfăşurat luni seara, alături de parlamentari ai României şi prieteni ai managerului Daniel Sabău au evoluat Miodrag Belodedici, singurul fotbalist român câştigător a Cupei Campionilor Europeni cu două echipe diferite, Ioan Ovidiu Sabău şi Gigi Mulţescu.

Leave a Comment